Persoonlijke coaching

De wijze waarop jij met ontwikkelingen en gebeurtenissen omgaat is uniek. Want ieder mens is uniek.
De combinatie van jouw persoonlijkheid, jouw behoefte en jouw achtergrond typeert jou. Ik stem mijn begeleiding af op wie je bent en wat je nodig hebt, rekening houdend met jouw specifieke context. Jouw coachingstraject is dus uniek en wordt op maat gesneden. Er is niet één traject hetzelfde.

In dit proces zet je zelf de eigenlijke stappen.  Ik draag je niet, maar loop wel met je mee.  Ik zal je stimuleren om die stappen te maken en geef richting waar nodig. Ik ben er namelijk van overtuigd dat alle hulpbronnen in jou aanwezig zijn. Alles wat je nodig hebt zit in je. Het kan soms echter moeilijk zijn om kwaliteiten en hulpbronnen te (h)erkennen.

Ik ga samen met jou op zoek naar knelpunten. Waar loop je in het dagelijks leven tegen aan? Wat heb je nodig om blokkades te kunnen doorbreken? En waartoe dagen deze je uit?

Hoewel elke begeleiding anders is, van mijn benadering en houding mag je het volgende verwachten:

  • We hebben een uitgebreid intake/ kennismakingsgesprek.
  • Op grond daarvan komen we tot een voorstel van het traject. Wat zetten we centraal in dit traject, hoelang, wederzijdse verwachtingen, kosten,  etc.
  • Tijdens het traject spelen we  in op de actuele situatie; wat kom je tegen, waar loop je tegen aan? We bewaken de algehele lijn die is ingezet.
  • Na elk gesprek bepalen we de onderdelen waar je specifiek je aandacht op gaat richten. Dat kan een specifieke opdracht zijn om te oefenen.
  • Wanneer dat nodig is bied ik je achtergrondmateriaal aan om je verder in te verdiepen.
  • Wanneer er vanuit het werk een coachingstraject wordt gefaciliteerd, stel ik een coachingsplan op dat we (na jouw akkoord) bespreken met de opdrachtgever. Dat is meestal jouw leidinggevende.

 

Praktijkadres:
“De Vuurvlieg”
Tweede oude Heselaan 179a
6542 VE Nijmegen

Ik ben preferred coach voor:

coaching teams persoonlijklogo-rhdhv-large

Schaduwcoaching