Wie ben ik ?

Ik ben Rob Holdrinet, 65 jaar.

Ik ben getrouwd, we hebben drie kinderen; een zoon van 28 en twee dochters van 26 en 24 jaar.

Mijn werk is erop gericht mensen, teams en organisaties uit te dagen om helder te krijgen waar het in essentie om gaat. Daarvoor zet ik mijn scherpe waarneming, mijn gevoeligheid, mijn analyserend vermogen, mijn intuïtie, humor en kwetsbaarheid in.

Onderstroom

Ik kan werken met de onderstroom. Daarvoor word ik letterlijk gevraagd. Ik houd ervan om dat wat onzichtbaar lijkt, zichtbaar te maken, daarmee te spelen en samen te onderzoeken. Dat doe ik in teams en/of bij jou persoonlijk.

Beer kon iets wat mij fascineerde..

Mijn jeugdheld was Beer Ligthart, naar het gelijknamige boek van Jaap ter Haar. Beer werd op zijn 14e blind. Hij kon iets wat mij fascineerde. Hij hoorde wat er achter de woorden gezegd werd. Dát wilde ik ook kunnen.

Ik heb er mijn beroep van gemaakt: ik hoor wat er niet gezegd wordt.
Ik geloof dat wanneer iemand uitspreekt wat er werkelijk speelt en anderen bereid zijn daarnaar te luisteren dit zowel die persoon als de ander(en) ten goede komt. En daarom wil ik mensen en organisaties begeleiden in waar het ze werkelijk om gaat.

Integrale benadering

Al mijn kennis en ervaring integreer ik in mijn huidige werkwijze. Mijn aanpak is meerdimensionaal. Ik integreer elementen uit fysiotherapie, westerse- en boeddhistische psychologie, organisatie- en veranderkunde.
Inmiddels heb ik ruim 26 jaar ervaring in:

  • individuele- en teamcoaching
  • opleidingen voor persoonlijk leiderschap
  • opleidingen voor trainers en adviseurs
  • managementvaardigheidstrainingen
  • crisisinterventies bij team- organisatieconflicten
  • intervisiebegeleiding

Ik voel me uitgedaagd om complexe situaties te ontrafelen.

Ik heb diverse opleidingen gevolgd, zoals:
Vo-beroepsinnovatie (o.a. veranderkunde), trainersopleidingen en opleidingen voor lichaamsgericht werken. Na 12 ½ jaar Fysiotherapie in het Radboudumc ben ik in 1996 een eigen bureau voor training en coaching gestart. Sinds 2001 was ik tevens als organisatiebegeleider, coach en opleider 14 jaar verbonden aan het ITIP ( Instituut voor Integrale Psychologie). Voor uitgebreidere informatie verwijs ik je graag naar mijn profiel op LinkedIn.

 

Rob Holdrinet op Linkedin

Wat zegt men over mij ?