Wat zegt men over mij

Rob onderscheidt zich door een unieke combinatie van een solide theoretische basis met een sterk ontwikkelde intuitie. Hij kan haarscherp aanvoelen in het moment wat er speelt en vervolgens jouw als individu of als team helpen om dit niet alleen te benoemen maar ook om te zetten in concrete en pragmatische akties. Deze training/coaching heeft mij enorm geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling en daarnaast de teams in mijn organisatie die met hem werken naar een hoger plan gebracht in verbinding en performance.

Marcel Vugts, General Manager ITEC B.V.

 

Reacties van de trainees uit het “Professioneel en Persoonlijk Ontwikkeltraject” Gemeente Den Haag

 

“ Rob heeft mij bijna 20 jaar geleden gecoacht en deze positieve ervaring was voor mij aanleiding om hem vorig jaar, in een heel andere fase van mijn loopbaan, opnieuw te benaderen als coach. Rob kan uitstekend luisteren en doorvragen en hij weet als geen ander een diepere laag uit een verhaal of uit de wijze waarop dit wordt verteld te destilleren. Via een scherpe analyse dringt hij heel snel door tot de kern van de zaak. Hij schuwt het niet om mogelijk confronterende inzichten naar voren te brengen, maar doet dit steeds op respectvolle wijze en met veel gevoel voor zijn gesprekspartner.”

Margriet Jagtman, bestuurder/directeur bedrijfsvoering Faculteit der Letteren Radboud Universiteit

 

Bedrijfsarts:   ” Ik begrijp niet waarom je niet naar een psycholoog bent gegaan, maar naar een coach……”
Cliënt:              ” Dan ken jij mijn coach nog niet….!! “

I. sr. personeelsadvisieur

” Ik heb Rob in mijn werk leren kennen als een sympathieke, energieke en integere man die stevig in zijn schoenen staat. Hij voelt snel aan wat er echt speelt bij iemand of in een groep en gaat op een duidelijke en tegelijk liefdevolle manier de confrontatie aan. Hij is een ervaren professional met veel kennis van zaken. Rob combineert een nuchtere zakelijkheid met een groot sensitief en intuïtief vermogen. En hij heeft ook gevoel voor humor.”

Henk Bergmans, Programmamanager Opleidingen at Provincie Noord-Brabant


” Rob heeft een goed geoefend oor en wist de diverse haakjes uit mijn verhaal snel aan elkaar te verbinden. Op een prettige en directe wijze maakte hij zaken heel transparant en faciliteerde hij naar inzicht. Met een helder inzicht kon ik verder….”

Drs. René Kermeester, Corporate Digital Transformation Leader, Tennet Holding BV

” Ik heb Rob leren kennen tijdens een coachingstraject. Hij heeft de rust om mijn wervelwind aan gedachten in vruchtbare grond te laten landen. Ik waardeer zijn humor. Als coach is hij in staat de kern van mijn verhaal te benoemen en daar op een heldere wijze inhoud aan te geven. Rob opent een deur, waarna je zelf de stappen kunt nemen om daar doorheen te gaan en je pad te vervolgen. Op deze wijze vond ik wel mijn antwoorden en kon ik de maalstroom van gedachten beteugelen.”

Ron

” Met humor, relativering, discussie en doorvragen een spiegel voorgehouden te krijgen, dat is wat het is toch? En dan tot de kern komen en kijken hoe de doelen kunnen worden gehaald.”

M.B.

Uit de evaluaties van de ” leergang Leiderschap”:

–  Je bent zeer inspirerend
–  Je laat me leren op gevoelsniveau,
– Je laat me dicht bij mezelf en maakt het veilig om dicht bij anderen te komen
– Je bent heel stimulerend met rake tips
– Je bent warm, gevoelig en to the point

– Je maakt het soms ongemakkelijk en leerzaam
– Het is met jou spannend, prettig en diepgaand ( positief)
– Je houding en confrontaties spreken mij aan.

” Ik heb Rob ervaren als een zeer kundige coach die afstemt op de persoonlijke ontwikkeling van de coachee. Hij houdt de welbekende spiegel voor en weet op creatieve manieren de coachee inzichten te geven. Rob is heel intuïtief ingesteld, scherp en doortastend op een respectvolle manier. Bovendien is hij breed geschoold en dat maakt dat hij diverse tools heeft om je als coachee verder te helpen!”

T.K

” Rob luistert ontzettend goed en houdt je vervolgens een spiegel voor. Hij geeft scherpe feedback, maar die is ook respectvol. Hij kan de echte, pure mens achter de verhullingen en patronen zien en helpt om die op de voorgrond te zetten. ” 

Alfred van Mameren, alliantiemakelaar AgriFoodCapital

” In de jarenlange samenwerking met Rob ben ik onder de indruk van de rust en heldere formulering die hij in het werk met de groepen neerzet. Met name de manier waarop hij weerstand weet te masseren en om te zetten in constructief werken ervaar ik als ware meesterschap.”

George van Veen , eigenaar Top Intervention Begeleiding Training & Therapie

” Het was echt heel erg mooi …, jij bent dan zo helemaal in dat wat je kan en weet. Erg bijzonder en heel fijn om daar bij te mogen zijn. Kleine en grote wonderen ontstaan dan zomaar.”

Hennie van Deijck, Programmaleider Leergang Publiek Leiderschap

” Rob doorziet patronen en legt de vinger op de zere plek. Hierdoor komt vrij snel de onderstroom op tafel, waardoor er efficiënt en waardevol gewerkt kan worden. Hij wordt ervaren als duidelijk, helder en direct en stimuleert zijn cliënten om zichzelf te onderzoeken om op deze manier persoonlijke groei te realiseren. “

Meis Thewissen, Associate Partner at HAES

 

Persoonlijke coaching